Jumalallinen Raamattu

Raamattu on yliluonnollinen alkuperältään!

Monet ihmettelevät voiko Raamattuun luottaa, mikä on Raamatun luotettavuus Jumalan sanana. Venäläinen tiedemies Ivan Panin osoitti tutkimalla alkukielten kirjainten numeroarvoja että Raamattu on jumalallinen, ainutlaatuinen. Ihminen ei kykene luomaan sellaista tekstiä. Alkukielien, heprean ja kreikan, kirjaimilla on kullakin oma lukuarvonsa. Jokainen sana on siis kaksitasoinen, on kielellinen taso ja matemaattinen taso. Ivan Panin tutki tekstin matemaattista tasoa ja teki löydön. Raamatun sanojen lukuarvot muodostavat monia erilaisia numeerisia ilmiöitä. Yhdessä lauseessa on monta erilaista ilmiötä. On laskettu matemaattinen todennäköisyys jolla nämä ilmiöt voisivat sattumalta syntyä lauseeseen ja saatu tulokseksi niin pieni todennäköisyys että ainoaksi päätelmäksi jää että ihminen ei kykene laatimaan sellaista tekstiä.

Esimerkkejä näistä ilmiöistä löydät napsauttamalla oikean reunan selainpalkin vihreässä osassa olevia linkkejä.

Napsauta linkkiä ja lue kirje jonka Ivan Panin kirjoitti the New York Sun - lehdelle. Kirjeessä hän selittää miksi ja millä tavoin Raamattu on jumalallinen kirja, kirja jonka tekstejä ei ihminen ole voinut laatia. Toisessa kirjeessään the New York Sun-lehdelle, vastattuaan ensin muutamiin ensimmäiseen kirjeeseen tulleisiin lukijapalautteisiin, Ivan Panin jatkoi:

"On vain kolme, mutta vain kolme tapaa, jolla väitteeni voidaan kiistää:

1) Osoittamalla että kaksi kirjaa voidaan kirjoittaa kumpikin toisensa jälkeen, että on mahdollista kahdeksan miehen kirjoittaa kirjansa kukin vuorollaan muiden seitsemän jälkeen, että on mahdollista kirjoittaa 27 kirjaa kukin vuorollaan viimeiseksi, että voidaan kirjoittaa 537 sivua kukin sivu vuorollaan viimeiseksi.

Raamattu Vanha Testamentti
Napsauta kuvaa niin pääset sivulle jolla on ladattavana ilmainen Vanha Testamentti.

2) Väitteeni voidaan kumota myös osoittamalla että tosiasiani eivät ole tosiasioita, että kreikan alpha ei ole 1, beta ei ole 2, gamma 3 jne, että summat on väärin laskettu, lyhyesti: että numerot ja laskut jotka esitin Sun-lehden lukijoille ovat luulottelua, unelmia, kuvitelmia, temppuja, kurjaa petosta sanalla sanoen.

3) Lopuksi, väitteeni voidaan kumota myös osoittamalla että vaikka tosiasiani ovat tosia, aritmetiikka virheetöntä ja lukujen ryhmittely rehellistä, ihmiset olisivat kyenneet kirjoittamaan siten ilman inspiraatiota ylhäältä.

Järkevä ei yritä kiistää minua menetelmällä yksi. Minua kiistämään menetelmällä kaksi täten kunnioittavasti kutsun kenet tahansa tai kaikki seuraavista osoittamaan että tosiasiani eivät ole tosiasioita, nimittäin herrat: Lyman Abbott, Washington Gladden, Heber Newton, Minot J. Savage, presidentit Eliot Harvardin, White Cornellin ja Harper Chicagon Yliopistosta, professori J. Henry Thayer Harvardista ja Dr. Briggs, ja kenet tahansa arvovaltaisen niin sanotun korkeamman kriitikon. He voivat pyytää avukseen, jos niin haluavat, kaikki Encyclopedia Britannican yhdeksännen painoksen tekijät, jotka kirjoittivat sen artikkelit raamatullisista aiheista yhdessä tusinan professori Simon Newcombin tasoisen matemaatikon kanssa. Mitä raskaampaa kaliperia joko oppineet tai matemaatikot ovat sitä parempi minulle.

He tulevat huomaaman että tosiasiani ovat tosiasioita. Ja koska ne ovat tosiasioita, olen valmis tuomaan ne kenelle tahansa kolmelle arvovaltaiselle lakimiehelle, tai, mikä parempi, minkä tahansa korkeamman tai korkeimman oikeuden arvioitavaksi, ja kunnioittaa sen päätöstä, onko näiden tosiasioiden, jos ne ovat tosiasioita, perusteella tarpeen päätellä että inspiraatio yksin selittää ne.
Raamattu Uusi Testamentti
Napsauta kuvaa niin pääset sivulle jolla on ladatavana ilmainen Uusi Testamentti.

Ainoa mitä pyytäisin olisi että oikeus käsittelisi tapausta niin kuin mitä tahansa sen eteen tulevaa muuta tapausta niin että kieltäytyy hyäksymästä keskusteluun asioita asiaan kuulumattomina kun ne ovat asiaan kuulumattomia ja kuuntelemaan kärsivällisesti kumpaakin osapuolta kuten muissakin oikeustapauksissa."

Ivan Panin painatti ensimmäisen kirjeensä New York Sun-lehdelle itse uudelleen noin 50 sivuisena kirjasena jossa oli Matteuksen Evankeliumin jakeet 1:1-17 kreikan kielellä ja sanasto siihen, tehden oppineille mahdollisimman helpoksi tarkistaa hänen jokainen väitteensä, jos halusivat. Ja parhaan kykynsä mukaan hän oli vuosia pyrkinyt siihen että ei oppinut, jota varmasti nämä asiat erityisesti kiinnostivat, jäisi tietämättömäksi tosiasioista jotka tässä on kuvattu ja muista vastaavista.

Ivan Panin myös lähetti osan numeerisesta materiaalistaan sanaston ja muiden yksityiskohtien kanssa yhdeksälle älykölle jotka hän kutsui kunnioittavasti ja julkisesti kumoamaan hänen väitteensä. Hän haastoi Charles W. Eliotin, Harvardin Yliopiston presidentti, professori J. Henry Thayerin, myös Harvardista, W. R. Harperin, Chicagon Yliopiston presidentti, Minot J. Savage, ja muita, sanoen saatteessa: "Hyvät Herrat, voitteko kumota tosiasiani, voitteko kumota johtopäätöset?" Hän sai useita vastauksia: Yksi ei ollut "kiinnostunut" hänen "aritmeettisista" tosiasioistaan, kaksi "pahoitteli" että heillä "ei ollut aikaa" syventyä asiaan. Eräs "ei tarkoittanut olla epäkohtelias, mutta ..." Loput olivat hiljaa. Kukaan ei yrittänytkään arvioida Ivan Paninin vastaansanomattomia tosiasioita tai niistä seuraavaa väistämätöntä johtopäätöstä, että Raamatun luotettavuus Jumalan sanana on osoitettu. Raamattuun voi luottaa Jumalan jumalallisena ilmoituksena ihmiskunnalle.Hämmästyttävä LÖYTÖ
Katso myös: God Is A Mathematician

Etusivu
Täytekakku
Miksi pahaa
Kaikkivoipa
Tapahtui Toukokuussa
Minä itkin
Elämän tarkoitus
Elämä Jeesukselle
Armo
Ivan Panin
Jumalallinen
Ilmiöitä
Sukuluettelo
Syntymä
Sinetti
Kätketyt Sanat
Vedenpaisumus
Nooan Arkki
Arkin mitat
Arkkia katsomassa
Suuri Kala