Kaikkivoipa Jumala Ja Suuri Kivi

Jumala voi luoda kiven jota ei jaksa nostaa!

Jumala on kaikkivoipa! Jumalalle on kaikki mahdollista! Hänelle on jopa mahdollista luoda niin suuri kivi ettei jaksa sitä nostaa! Kas näin: Jumala loi maan, meren, taivaan ja kaiken niissä olevan elollisen, myös ihmisen. Mutta ihminen ei ollut kuuliainen Jumalalle vaan teki sitä mikä on pahaa Jumalan edessä ja siten turmeli itsensä niin ettei Jumala enää voinut pitää ihmistä yhteydessään. Kuitenkin Jumala rakastaa luomiaan ihmisiä ja haluaa saada ihmisen (juuri sinut) takaisin yhteyteensä. Siksi ei ollut muuta keinoa kuin että Jumala tulee ihmiseksi ihmisten joukkoon ja kärsii rangaistuksen ihmisen puolesta eli sovittaa ihmisen.

Raamattu sanoo: Jumala oli Jeesuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa. Jeesus kulki maaseudulta Jerusalemiin. Matkalla oli monta sellaista kiveä jota Hän ei jaksanut nostaa. Kuitenkin - Jumala oli Jeesuksessa. Sanoohan Raamattu: "Mikä ihmisille on mahdotonta, se on Jumalalle mahdollista." (Luuk 18:27).

Myös sinä voit luoda kiven jota et lopulta jaksa nostaa tai kantaa. Se kivi muodostuu niistä teoista joita teet ja jotka ovat Jumalan tahdon vastaisia. Ennenkaikkea tämän kiven muodostumiseen vaikuttaa sinun asenteesi Jumalaa kohtaan.

Jos asenteesi on Jumalan torjuva, Hänet kieltävä ja Hänelle tottelematon muodostuu syntiesi kivi lopulta niin suureksi että et enää jaksa sitä kantaa vaan se murskaa sinut, toisin sanoen, sinä jonka Jumala tarkoitti yhteyteensä joudut ikuiseen eroon Hänestä omien valintojesi, eli tekojesi, tähden.

Muista että Jumala sovitti maailman itsensä kanssa. Hän siis on valmis nostamaan myös sen kiven joka muodostuu tekemiesi syntien muodostamasta "kivestä", kivestä jota itse nyt kannat ja joka koituu tuhoksesi jos et ota vastaan sovitusta jolla Jumala on sinut Jeesuksessa sovittanut.

Napsauta kuvaa
niin näet videon
(1:55 min / 11.9 Mb)

lataa ilmainen video Likaiset Kädet

jossa kerrotaan
miehestä jolla oli
likaisten käsien ongelma.

Etusivu
Täytekakku
Miksi pahaa
Kaikkivoipa
Tapahtui Toukokuussa
Minä itkin
Elämän tarkoitus
Elämä Jeesukselle
Armo
Ivan Panin
Jumalallinen
Ilmiöitä
Sukuluettelo
Syntymä
Sinetti
Kätketyt Sanat
Vedenpaisumus
Nooan Arkki
Arkin mitat
Arkkia katsomassa
Suuri Kala