Minä Itkin

Ne suuret tunteet ja tärkeät hetket!

Uskoontulo voi tapahtua hetkessä mutta minun kohdallani uskoontulo oli sarja tapahtumia pidemmän ajan kuluessa, siitä elämäni on yksi todistus.

Kaikki alkoi siitä kun ystäväni tuli hyvin kiinnostuneeksi hengellisistä asioista. Joulukuussa hän halusi välttämättä että menemme joulukirkkoon. Se oli vaikuttava kokemus, minä melkein itkin. Hänen kiinnostuksensa hengellisiin asioihin ei loppunut joulukirkossa käyntiin vaan tammikuussa hän vei minut helluntaikirkkoon jossa Eija Merilä lauloi. Eijan laulut puhuttelivat voimakkaasti. Näin ystäväni silmissä kyyneleitä. Hän halusi mennä eteen, että hänen puolestaan rukoiltaisiin, mutta minä en halunnut ja niin lähdimme pois kunhan hän ensin oli ostanut hengellisen musiikkikasetin.

Kun tulimme kirkosta kotiin niin hän kysyi että onko minulla Raamattua. Annoin hänelle Raamatun jonka olin joskus saanut eräältä työtoveriltani lahjaksi. Hän alkoi lukea sitä aivan alusta, vakavana ja hartaana: "Alussa loi Jumala taivaan ja maan." Minua alkoi itkettää.

Ystäväni päätti lopulta että uskoontulo ei sovi hänelle, hän on liian nuori antamaan elämäänsä Jeesukselle. Hän haluaa vielä kulkea muiden kanssa ravintoloissa iltaa viettämässä. Ostamansa helgelliset musiikkikasetit hän jätti minulle.

Eräänä lauantai-iltana maaliskuussa kotona yksin ollessani aloin lukea lahjaksi saamaani Raamattua ja kuunnella kahta hengellistä kasettia jotka olin ystävältäni saanut. Tunsin itseni hyvin syntiseksi ja minä itkin.

Halusin kokea syntien anteeksi saamisen. Polvistuin vuoteeni vierelle ja pyysin syntejäni anteeksi Jeesukselta. Itkun jälkeen sain kokea iloa ja sydämeni täytti Jumalan rakkaus ja rauha. Vanhat ystävät saivat jäädä koska meillä ei enää ollut yhteistä kiinnostuksen kohdetta. Enää minun ei tarvinnut lähteä hakemaan elämään sisältöä tanssipaikoilta eikä joogasta. Uusia ystäviä löytyi hengellisistä tilaisuuksista joissa oli ihanaa ylistää Taivaallista Isää, Jeesusta ja Pyhää Henkeä toisten uskovien kanssa.

Tässä todistus siitä miten uskoontulo voi tapahtua vaikkei aluksi olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista. Minun osakseni siis tuli uudestisyntyminen Jumalan lapseksi ja siitä olen iki-onnellinen. Jumalan armo ja rakkaus kuuluvat myös sinulle!

Sinullekin on mahdollista antaa ELÄMÄ JEESUKSELLE
Mikä on elämän tarkoitus

Etusivu
Täytekakku
Miksi pahaa
Kaikkivoipa
Tapahtui Toukokuussa
Minä itkin
Elämän tarkoitus
Elämä Jeesukselle
Armo
Ivan Panin
Jumalallinen
Ilmiöitä
Sukuluettelo
Syntymä
Sinetti
Kätketyt Sanat
Vedenpaisumus
Nooan Arkki
Arkin mitat
Arkkia katsomassa
Suuri Kala