Miksi On Pahaa?

Miksi on onnettomuuksia, sairauksia ja luonnonmullistuksia?

Maailmassa on kahdenlaista pahaa, luonnollista ja luonnotonta. Kaikki ne pahat asiat jotka ovat osa luonnon normaalia kiertokulkua ovat luonnollista pahaa, esimerkiksi:

Se kun on onnettomuuksia ja ihmisiä loukkaantuu. Onnettomuudet johtuvat luonnollisista syistä kuten ihmisen varomattomuudesta ja olosuhteista.
Se kun joku sairastuu. Sairastumiset johtuvat luonnollisista syistä kuten ihmisen perimästä, elämän tavoista, elämän olosuhteista ja vanhenemisesta.
Se kun ihmisiä loukkaantuu ja kuolee luonnonmullistuksissa kuten tulvien ja hyökyaaltojen hukuttamina, myrskyissä ja maanjäristyksissä.

Kaikki se minkä ihminen toiminnallaan aiheuttaa on luonnotonta pahaa, esimerkiksi:

Se kun maailmassa on nälkää, vilua ja puutetta. On kyse ahneudesta. Ne ihmisset joilla on pitävät kaiken itsellään.
Se kun maailmassa on työttömyyttä. Työttömyyden syy on itsekkyydessä. Kun ihmiset haluavat itselleen vielä vähän lisää ottavat he sen pois jonkun toisen osuudesta.
Se kun maailmassa on ilkeyttä, vihaa, huutoa, herjausta ja väkivaltaa. Kenenkään ei ole pakko olla ilkeä tai harjoittaa väkivaltaa.
Se kun maailmassa on sotia. Sodan syy on aina ihmisessä. Siihen ei kukaan pakota vaan ne joilla valta on, päättävät tarttua aseisiin.

Jumala, luodessaan ihmisen, antoi ihmiselle mahdollisuuden tehdä valintoja niinkuin hän, ihminen itse, haluaa. Voit siis vaikuttaa luonnottoman pahan määrään koska et ole robotti jolla ei olisi muuta mahdollisuutta kuin kulkea ennalta päätetty tie ja tehdä teot jotka on muualla ennalta päätetty. Maailmassa on niin paljon pahaa koska niin monet ihmiset, saadessaan mahdollisuuden valita hyvän asian ja pahan välillä, valitsevat pahan.

Ainoa keino vähentää luonnotonta pahaa maailmassa on se että sinä itse teet sen valitsemalla pahan asian sijaan hyvän. Voit vähentää myös luonnollista pahaa siten että noudatat terveellisiä elämäntapoja ja olet varovainen ja huolellinen, muuta et voi tehdä. Et voi välttää vanhenemista ja lopulta kuolemaa. Ne ovat osa luonnon kiertokulkua johon et voi vaikuttaa.

Mikä on elämän tarkoitus

Etusivu
Täytekakku
Miksi pahaa
Kaikkivoipa
Tapahtui Toukokuussa
Minä itkin
Elämän tarkoitus
Elämä Jeesukselle
Armo
Ivan Panin
Jumalallinen
Ilmiöitä
Sukuluettelo
Syntymä
Sinetti
Kätketyt Sanat
Vedenpaisumus
Nooan Arkki
Arkin mitat
Arkkia katsomassa
Suuri Kala